keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Kukkia sadetta ja vähän käsitöitäToimettomuudesta ei voi nauttia,
ellei ole paljon tekemistä!

Tänään sataa! Eilen sain tehtyä vähän pihatöitä!
Siirsin levinneitä hanhikkeja väljemmille vesille.
Kaivoin myös pois porraspieleen levinnyttä jotain syysasterin näköistä kukkaa, joka oli riehaantunut kasvamaan vähän liikaa!
No, tänään on sitten sisäpäivä kun satelee.
Tässä jo muutama päivä sitten sain järjesteltyä kaksi isoa kaappia keittiössä parempaan järjestykseen.

Tähän tulikin sitten pieni keskeytys, kun saimme yllätyskutsun
nuoren neidon 12-vuotis-synttäreille.
Tämä sadepäivä kuluikin sitten ihan mukavasti.


Käsityörintamalle kuuluu vain syksyllä aloitetun valkoisen neuleen hihaprojekti.
Hissukseen sekin etenee, vaikka välillä tuntuu vähän työläältä. Paksuhko lankako siihen syynä nyt kun ilmat lämpenee? Tiedä tuota.

Tähän sitten muutama kukkakuva.


Näitä narssiseja on viety jo kyläreissuilla tuliaisiksi ainakin 100 kappaletta!

3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Siis oletko tehnyt tämän päivityksen jo aikoja sitten eikä näkynyt minulla ainakaan Bloggerin listalla, jota olen käyttänyt viime aikoina. :( Joku muukin siellä on jäänyt näkymättä, mutta kun olen poistanut listalta ja sitten laittanut uusiksi, niin jopa näkyy. Siispä toimiin!

Kati muuten kutsui teidät tai ainakin sinut kylään, niin sitten hoitelee ATK:n ongelmia, että pääsee tunnuksilla "roplaamaan". Yhdyn kutsuun! :)

Voi noita ihania kukkiasi! Valtavan paljon narsisseja! Minulla ei ole yhtään, mutta ehkä ensi kesäksi saan laitettua. Ennen en ole niin erikoisesti niitä ihaillut, mutta nyt ne hyppii silmille ja niin kauniina! ;)

Tupuna kirjoitti...

Toivon kakkusi onnistuvan ja maistuvan.
Minulla on Tarjoustalosta ostettu silikoninen muffinssivuoka johon eka kerralla tarttui siihen malliin , että toista kertaa en ole uskaltanut yrittää.

Marleena kirjoitti...

Matleena: Kiitos kutsusta! S on jo siellä Oulun seutuvilla, mutta täällä tuntuu olevan niin paljon touhuamista, että pitää miettiä miten ennätän. Ois kyllä kiva saada nämä jutut toimimaan kunnolla!
Narsissit alkavat jo olla ohi, mutta kyllä niitä riitti, varmaan kaks ja puolisataaotin vaasiin itselleni ja viemisiksi kyläreissuille ja maahankin vielä jäi. :-D

Tupuna: Uskalla vaan kokeilla silikoonia uudelleen, kyllä se toimii. Eka kerralla vain voitelin ja annan aina jäähtyä kunnolla. :-D