torstai 9. heinäkuuta 2009

Minäkö lankahamsteri?

Mikä on rikkaruoho?
Kasvi jonka hyviä ominaisuuksia ei ole vielä keksitty.
-R.W. Emerson-

Eilen kävin Anttilassa ja Prismassa katselemassa lankoja. Anttilasta ei lähtenyt mukaan mitään, mutta Prismasta vähän. Oishan noita lankoja ollut, mutta minun pitää jotenkin edes vähän tietää, mitä aion tehdä. Tuleeko sitten tehtyä, on jo toinen juttu ;D
Valkoisesta tenneseestä suunnittelen puseroa ja seiska veikoista tulee joskus torkkupeitto, sitä varten on jo aiemminkin ostettuja lankoja varastossa.
Vaalenpunainen bambu on jakkua tai puseroa varten, ne on muuten ostettu viime viikolla Anttilasta. Sitten tuohon ristipistoliinaan ostin vähän lankaa kokeilua varten!
Tämän päivän suururakka oli saada loppuun tuo pihanurkan raivaustyö. Nuo menneet kylmät ja sateiset päivät homma oli seisokilla. Nyt kun viimein lämpeni, piti oikein tarttua itseä niskasta kiinni, että pääsin ulos. No kun pääsin, en sitten malttanut tulla sisälle kuin vasta puoli kymmenen nurkilla. Pihalle menin huppari päällä, mutta se piti heittää pois ja hyvin t-paitasillani tarkenin. Iltapäivällä lämmintä oli jo 21 astetta ja vielä sisälle tullessanikin 19 piirua.
Huomenna pitäis kylvää tähän nurmikkoa!
Tuskin viheliäinen peltokorte on kokonaan hävinnyt, mutta kun nurmi kasvaa ja sitä pitää kurissa leikkurilla, josko vaikka kortekin pysyis piilossa.
Juhannusruusu saa kyllä rauhassa vallata koko kulmauksen!

Mansikan raakileita on paljon. Pysyis nyt sää lämpimänä, että kypsyisivät pian.

3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ihania lankoja, kauniita värejä! Ja kyllä tuo pistelymalli on juuri se, mitä arvelinkin. :)

Oletpa sinä uurastanut pihalla -hatunnosto sinulle! Nyt on mukava katsella, kun ruoho alkaa kasvaa. Meilläkin on muuten muutama mansikka raakileella. ;)

Mukavaa päivää sinne pohjoiseen!

navettakissa kirjoitti...

=) Voi, pihahommia... Kaunista jälkeä olet saanut aikaan! Ja mä niin ymmärrän tuon lankojen hamstraamisen... =) Itse olen ostolakossa, pakko saada vanhoja pois, koska enää ei yksinkertaisesti mahdu mitään enää mihinkään. Pitäisköhän ottaa urakaksi kadottaa lankaa samaa tahtia kuin omia kiloja? :)

Marleena kirjoitti...

Matleena:
En ole vielä saanut aloitettua pistelytyötä. Nyt on ollut pienoinen vierasruuhka, joka jatkuu alkavalle viikollekin, mutta myöhemmin!
Pihahommat jatkuu, vasta yksi nurkka kunnossa. ;D

Navettakissa:
Niin, ostolakko voi olla joskus paikallaan, mutta...
Mulla taitaa tulla neulottua niin hitaasti,ettei kilot kyllä paljoa katoaisi. Muutamaa kiloa en kyllä kaipaisi, jos katoaisivat ;-D