lauantai 20. helmikuuta 2010

Kuvameemi


Eilinen on kokemusta,
huominen on toivoa.
Tämä päivä on siirtymistä
eilisestä huomiseen
parhaalla mahdollisella tavalla.
Tämän valokuvameemin nappasin Matleenalta .
1. Avaa neljäs kansio jossa säilytät valokuviasi
2. Valitse neljäs kuva kansiostasi ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Miten nyt laskisin valokuvakansioitteni järjestyksen, kun ne eivät olleet järjestyksessä.
Taidan laittaa pari-kolme kuvaa. Kansioitteni neljännet kuvat. Muuten on vielä pari laatikollista kuvia, jotka eivät ole vielä kansioihin ennättäneet. Missähän vika lienee???
On kansiota enempikin, mutta näiden kolmen neljännet kuvat pääsivät nyt tänne.
Voi, kun oli taas nostalgista ja hellyttävää katsella noita kuvia. Pitäis ottaa useimmin näin digiaikana vanhat kansiot esille. Tekisi mieli luvata, että nyt nuo laatikkokuvat pääsevät vihdoin ulos laatikosta. Mutta taitaa olla viisaampaa kun ei lupaile mitään, mistä tulee ressiä!

Tässä kuvassa on sisareni tulossa kirkosta nuorena rouvana. Miehen rajasin kuvasta pois, hän kun on kuulunut exä-rotuun jo reilusti yli 30 vuotta. Silloinen paras tyttökaverini vaaleassa takissaan on toisessa reunassa, itse olin sulhasen toisella puolella, mutta minäkin jäin sulhasen mukana rajaukessa kuvasta pois.

Toisen kansion neljännessä kuvassa on kahden sisareni pojat.

Vasemmalla on edesmenneen vanhimman sisareni poika ja toiset pojat ovat tuon ylläolevan morsiamen pojat. Isoin näistä pojista muutti Taivaan kotiin vähän alle kolmikymppisenä. No, siellä tätinsä kanssa katselevat meidän touhujamme täällä.

Kolmannen kansion neljännessä kuvassa on mieheni esikoispoikamme kanssa. Vauva tykkäsi nukkua noin sylissä. Silloinen vaippa on näköjään vuotanut vähän yli.

Sohva on miehen tekemä. Olen joskus myöhemmin ihmetellyt, miksi valitsin tuon järkyttävän vihreän värin sohvaan. Sohva on muuten vieläkin elossa, väri vaan on ruskea ja se ihmettelee maailman menoa vintin aulassa.

Tämän meemin tekeminen on ollut jokusen viikon luonnosvaiheessa. Ja teinkin tätä vähän omaan malliin, kun kuvia on enempi kuin yksi. En osaa nyt haastaa ketään, mutta napata tämän tietenkin saa, ken haluaa.3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Voi, heräsipä muistoja minunkin mieleeni noilta ajoilta! ;) Olisipa mukava joskus katsella yhdessä wanhoja kuvia. Olen muuten muistanut, että teillä on tänä keväänä eräs juhlapäivä, mutta päivämäärää en muista, joten pyydän, kerropa se minulle. Tiedät varmaan, mistä päivästä puhun!?! ;D

pirle kirjoitti...

Sinä ja Matleena saitte minutkin "meemeilemään".
Pilkottaako tuossa isän ja pojan kuvassa rukin pyörä? Taitaa olla koristemaalausta pinnassa...

Marleena kirjoitti...

Matleena:
Katellaan van joskus vanhoja kuvia.
Joo, sen juhlapäivän taidat jo tietääkin! ;-D

Pirle:
Lähdenpä heti kurkkaamaan meemiäsi.
On, rukki on, mutta ihan koristeena vaan. Mies sen kerran toi kotiin jonkun tuttavansa varastosta. Siitä puuttuu varmasti osia, enkä osaisi sitä käyttääkään. Tuossa se nököttää tuon vamhan soffan kupeessa vieläkin. Pikkupojat sitä tykkäävät pyörittää.