sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Sukkia ja vähän muutakin

Mikään ei ole niin mitätöntä,
ettei sitä kannattaisi tietää,
eikä mikään niin suurta,
ettei sitä kannattaisi yrittää.
-W.Horne-


Jopas tuo aika on taas vilahtanut. Suurelta osin aika on kulunut vauvaperheen aikaa elellessä ja Helsingin reissuja tehdessä. Joulukuun puolivälissä kävimme hakemassa tyttären ja pikkuprinsessan mummilaan. Täällä he viihtyivätkin tammikuun lopulle asti. Tyttöjen täällä ollessa teimme miehen kanssa kaksi viikon reissua Helsinkiin. Ekalla reissulla  sain aikaiseksi nämä luumun väriset naisten sukat SeiskaVeikasta. Ne on jo viety tuliaisiksi ystävälle, joiden luona olimme yökylässä toisella Helsingin menomatkalla.  

Nämä miesten kokoa olevat sukat tikuttelin tuolla toisella reissulla. Sain ne tulomatkalla valmiiksi juuri ennen pimeän tuloa. Ne menevät edellisten sukkien saajan aviomiehelle seuraavalla kylästely kerralla.

Tässä samat sukat kotona pääteltynä ja höyrytettynä.
 
Mummin muru joulupuserossaan ja Matleenalta saaduissa suloisissa töppösissään!
Ylihuomenna lähden junalla taas prisessan luo! Pappa tulee sitten autolla perässä kunhan ehtii!
Prinsessan uusi mekkokin on jo valmis, en vain saanut kuvia siirtymään tähän tänään. Yritän huomenna uudelleen.
Nämä vauvan unilapasetkin tekaisin ekalla Hesan reissulla. Eivätpä kuitenkaan toimineet unilapasina, kun lanka on alpakkaa ja nukkuessa menivät vauvan suuhun karvoineen. Joutuivat toimimaan ulkolapasina.


Ompeluhommiakin on pitänyt tehdä! Muutama vuosi sitten ostettiin uusi sohvaryhmä ja minun piti ehdottomasti saada valkoinen sellainen. Valkoinen oli edellinenkin, mutta oli vissiin paremmin käyttöä kestävä, kun ei ollut niin arka elämisen jäljille kuin tämä. Pari viikkoa sitten tytär pesi imevällä höyrypesurilla sohvan, tuolit ja paksun ison olohuoneen maton. Ostinpa sitten naapurissa olevasta ihanaisesta kangaskaupasta OTTOBREstä luonnonvalkoista samettia 7 metriä ja väsäsin sohvalle ja laiskanlinnoille suojuksia. Käsinojille pitää vielä hurruutella suojat! Ompeluhommiakin siis riittää!

Meillä pakkasta nyt 29.6 !!! Viime yönä 33.4, saas nähdä mihin ens yönä ylletään!

Ja niin saatiin Suomeen 12s presidenttikin!!!! 

6 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kiva kuvakertomus! Saa itse keksiä sanat. ;D Onpas Sophia ollut jo ison näköinen jouluna, jos nuo kuvat ovat joululta. Ihana mekko, johon tossut sopivat just eikä melkein. :)

pirle kirjoitti...

On hellyttävä joulun viettäjä!

Marleena kirjoitti...

Matleena:
Joopa joo! nyt on jo tekstiäkin! Ei oo pitkä tauko näköjään hyväksi!
Laitoin kuvia ja painoin jotain näytä nappia ja hups kuvat livahtivat julkaisuun. Jotenkin sain ne taas muokattavaksi ja tekstitkin mukaan! Pitää vissiin olla vähän virkeämpi taas näillä sivuilla.
Vauvan kuvat on otettu tammikuun puolella! Tossut on tosi söpöt ja paljon käytössä!

Pirle: Kiitos, niin on!

Matleena kirjoitti...

Hih, nyt luin sanatkin! ;D Sattuuhan sitä kaikenmoista ylläriä näissä ATK-hommissa itse kullekin.

Voi se mekkoko on jo valmis!!! Kiva nähdä sekin. Minuakin se ohje kiehtoo edelleen, lehti on esillä koko ajan, mutta kenelle... Kiva kuulla, että töppösetkin ovat päässeet käyttöön. :)

Marjut kirjoitti...

Voi, miten suloinen pikkuprinsessa.

Seijasisko kirjoitti...

Marleena muistelen että kävit joku aika sitten Brasiliassa. Minulla on kirjeenvaihto/nettiystävä Sao Paolosa ja hän tulee vieraaksemme 2 viikoksi luoksemme Heinäkuussa. Hän kyeli minulta mitä haluasin häene tuovan sieltä niin ajattelin kysyä sinulta onko siellä jotain eritysen kivaa helposti matkalaukkuun mahtuvaa tuomista?