sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Taas myssyjä ja sukat

Eilinen on lunastettu sekki;
huominen on velkakirja;
tämä päivä on ainut käteisrahasi,
joten käytä se viisaasti.
-Kay Lyons-

Taas on vierähtänyt aikaa edellisestä käynnistäni täällä blogimaailmassa. Nyt syy ei ole saamattomuuteni, vaan se, että koneeni on sanonut työsopimuksensa totaalisesti irti. Uusi kone pitäis hankkia, mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Pöytäkonekko, kuten tosi vanha toimimaton entinen vaiko läppäri ja merkistäkään ei oo hajua. Siinäpä noita syitä! Nyt olen tyttären luona ja kone on käytössä, pääsen naamakirjaan, blogimaailmaan, e-mailiin ja pankkiin. Pankki onkin oikeastaan ainoa, joka on teettänyt ylimääräistä, kun on pitänyt piipahdellä pankissa!
No joo, käsitöissä on ollut myssybuumi.  Tässä 11 myssyä edellisten kahden lisäksi, lisääkin on, mutta jospa ne sais tänne pikapuoliin. Kotiin päästyäni toimitan ne sitten eteenpäin. 

Nämä seiska-veikat on jo viety huhtikuun alkupäivinä tuliaisiksi Ouluun ystävillemme, joiden luona piipahdimme matkalla Porvooseen, Helsinkiin ja Hämeenlinnaan.
Sukkien väri herätti kysymyksen poliittisesta mielestäni. No, punaista lankaa minulla kyllä riittää, mutta politiikka ei oo mun juttu!  Ja näihin sukkiin käytin vanhoja lankojani, sanoinkin, että joulusukkia lähinnä ajattelin näin kesän kynnyksellä!!!! 

Ipanalle tein nallesta pienet säärystimet!

Leikkipuiston hiekkakakkuleipuri.

1 kommentti:

Matleena kirjoitti...

Onpas kivan näköisiä myssyjä! Ja Ipana nin suloinen kuin muissakin kuvissa. ♥ Hyvä kun näkee edes kuvissa, niin tajuaa kuinka iso hän on jo. ;)

Kahden läppärin kokemuksella suosittelen läppäriä uudeksi koneeksesi. :)

Siellä taitaa olla jo melkein kesä. Nauti!