maanantai 22. syyskuuta 2008

Sukat!

En osannut ilmoittautua sukkatalkoisiin, mutta innostuin kuitenkin verestämään sukan kutomistaitoja. Loppukesä ja alkusyksy meni mustikka-, puolukka- ja ruskaretkillä niin tiiviisti, että blogiharrastelun opetteleminenkin on ollut paitsiossa. Mustikka-ja puolukkareissut ovat luonnosasteella, mutta teen nekin kyllä valmiiksi.
Sukan kutomisen aloitin, kun lähdimme viikko sitten ruskareissulle Leville ystäväpariskunnan kanssa. Matleenalta lahjaksi saamani ranneroikotin oli oiva apu varsinkin automatkalla.
Sain sukat valmiiksi päivittäisten vaellusreissujen, saunomisten, syömisten ja seurustelun lomassa. Seuraavatkin sukat ovat jo alulla. Ne aloitin kun kävimme Oulussa teatterireissulla viikonloppuna.
Sukat tein Nalle-langasta.
Sukat valmiina!

Automatkalla aloitettu sukanvarsi!

Pitipähän vähän miettiä, miten kantapää tehdään, mutta ihan omasta päästä se syntyi! Liekö oikeaoppinenkaan, mutta kantapää kuitenkin.

Kohta valmiit!

Sukat päättelemisiä vaille valmiina tunturimökin soffalla!!!


Sukat tekijänsä jaloissa!2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

No niinpä tuli näpsäkät sukat! Ja kantapääkin näyttää ihan oikealta. :) Jaa toiset puikoilla - ei sitä tiedä, vaikka sukkiitis olisi tarttunut sinuunkin! ;D

Leena kirjoitti...

Tiitsan blogin kautta tulin tänne. Sukkia en ole tänä kesänä kutonut, kun kesä meni ohi ilman pitempää venematkaa. Veneen hiljalleen halkoessa Saimaan aaltoja, minä joko leikkaan matonkuteita tai neulon sukkaa takakannella.
Kommentoin vain laittaakseni jäljen käynnistäni. On mukava tutustua samaa ikäluokkaa oleviin blogin kirjoittajiin.
Ai ai, sulla on kanssa nuo asetukset, joihin en pysty laittamaan blogiosoitettani, joten se tulee tässä
http://leena.ukkolanakat.net