maanantai 29. syyskuuta 2008

Syyspäivä 30.9.2008

Syyskuun viimeinen aamu! Kello kahdeksan oli pakkasta -2 astetta. Porraskaiteen kukat olivat huurteessa, mutta päivästä tuli aurikoinen, mukava syyspäivä. Päiva kului kuten eilinenkin pihalla haravoiden, kukkapenkkejä siivoten ja kesäkukkaruukkuja tyhjennellen. Tänään tosin hoitelin kauppa- ja ruoka-asioita siinä sivussa.
Aamusella kävin kameran kanssa joen rannassa. Tässä maisemassa sielu lepää, jokea katsellen oikein tuntee, miten siitä saa voimaa. Miten huikean kaunis luonto voi olla.
Ja sitten....

pulahdin joen kylmään syleilyyn ja rikoin tyvenen pinnan.
-----------------------
25.9 oli myös kaunis aamu. Asteet olivat plussan puolella. Ruskaisissa puissa olivat lehdet vielä tiukasti kiinni, mutta tänään niitä oli jo vähemmän. Kävin tässä välillä pilvisempänä ja tuulisempana aamunakin uimassa ja kamera oli mukana. Uintikuva ei onnistunut, kun itselaukaisu teki vähän epäselvän kuvan. Enkä viitsinyt mennä toista kertaa veteen heti uudestaan.
Näin kauniin ruskan loistaessa oli ihan mukava pulahtaa aika raikkaaseen jokeen!
Hui!!! Ei täällä kauan vanheta!


2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Onpa ihania kuvia kauniista ruskasta! Silmä ja sielu tosiaan lepäävät jo kuviakin katsellessa saati sitten paikan päällä. Ja hyisen hurmion kaipuu taas nostaa päätään entisellä avantouimarilla! ;D

Marleena kirjoitti...

Joo, aloitetaanko taas avantouinti? Nythän tätä ois kiva jatkaa. Viime talvi jäikin väliin, en käynyt yhtäkään kertaa avannossa. Saas nähdä kuinka reippaana näissä merkeissä tulee jatkettua!!! :)