lauantai 4. lokakuuta 2008

Syyskuvia ja käsitöitä

Ihana kotipihlajamme on jo karistanut kaikki lehtensä ja marjatkin hupenevat kovaa vauhtia lintujen parempiin suihin. Saas nähdä ehdinkö tehdä niistä hilloa!
Rusokuusaman oranssit majat hehkuvat auringossa. On aika veikeätä, että keväällä kukat ovat vaaleanpunaiset ja marjat nyt oranssit.

Hanhikki on täydessä kukassa, mutta kirkkaassa auringon valossa kukkien keltaisuus häviää tuohon vihreyteen.


Ja kesäinen lupiinikin kukkii vielä, vaikka ollaan jo lokakuulla.

Ja pikkuisen käsitöistä:

Valkoisen neuleen takakappale valmistui ja etukappale on vihdoin alulla. Tämä työ on ollut paitsiossa elokuun puolesta välistä. Tuli nuo marjareissut ja syksyiset pihatouhut häritsemään tätä uudelleen virinnyttä käsityöharrastusta.

Toiset sukatkin sain valmiiksi. Kantapäätä en saanut vieläkään siistiksi ja kavennus on vähän hassun näköinen, mutta josko harjoitus tekisi mestarin. En nyt sentää mestariksi aio, mutta vähän paremmaksi kuitenkin. Kävinpä tänään ostamassa punaista sukkalankaa, niin että jonkinlainen kipinä muhii sukkarintamalla. Ja tyttärelle olen luvannut tehdä nilkkapituisen villatakin! Langatkin on jo ostettu. Tytär toivoo takin jouluksi, jos ei nyt tälle vuodelle, niin ainakin seraavaksi! Joten ei hätää ollenkaan!

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Onpa mukavan näköinen tuo neule tuossa puseron tekeleessä. Valkoisessa tulee vielä hyvin esille. Minullakin on alkanut pyöriä mielessä puseron teko itselle, mutta vain hiukan. ;D Saa nähdä, miten käy. No en ainakaan nilkkapituista villatakkia saisi aikuiseksi. Siinä sinulla on tikuttamista, huh huh!

Marleena kirjoitti...

Kiitos ystäväni, minustakin neule näyttää kivalta, minkälainen lie sitten valmiina?
Villatakin lanka on Alfa-merkkistä ja puikot kahdeksikot, että eiköhän sekin valmistu!???! :D

Helmis kirjoitti...

Hei!

Tervetuloa mukaan Lapaskuuhun :).
Ilmoittautuminen on ok ja mukavaa, kun löysin blogisi. Lisään sinunkin blogisi osallistujalistalle lähipäivinä. Loppuviikosta voit sitten jo odotella kutsua Lapasblogiin.

Tervetuloa!

Helmis

Marleena kirjoitti...

Kiitos Helmis!