perjantai 5. joulukuuta 2008

5.12.2008

Jouluiset pienet kukkalamput pääsivät juhlistamaan itsenäsyyttä ja joulun odotusta vintin poraikkoon.

Tänään piti lähteä kauppa-asioille. Pitkään villatakkiin ostin kilon lankoja ja lankakauppaan jätettiin varalta 200-300 gr samaa sarjaa. Nyt hermostutti etteivät nekään taida riittää. Neuletta on nyt 93 cm ja olla pitää ennen hihan kavennuksia 110-120 cnm. Lankaa oli enää jäljellä neljä 50gr kerää.

Reippahasti kävellen keskustaan, matkaa on reilut pari kilometriä.
Varatut langat odottivat ja hyllystä löytyi onnekseni saman sarjan lankaa lisää. Ostin puoli kiloa! Toivottavasti nyt riittää!

Tällä mallilla alkuillasta ennen itsenäisyyspäivää.

Pienen tavoitteen olen asettanut. Jos saisin kudottua kerän päivässä, neule vois olla aika valmis jouluna! Mutta tavoite on tosi pieni! En ota paineita. Tyttären toivehan oli; jos ei täksi jouluksi, niin seuraavaksi sitten.


Tässä on "vähän" vanuttunut mieheni neule. Väri on tässä aika kirkas, oikeasti se on sellainen vanha roosa. Viereen laitoin 16 cm-viivottimen mittatikuksi. Hyvä neule kitsahti ihan vahingossa, mutta nyt siitä saa vaikka kassin. Katsotaan!

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kaunis valoasetelma! Kuinka paljon tuo takinteos jo painaa? Sitä saa tosissaan kääntää. Sinulla onkin hyvä väri tuosssa puserossa laukkua varten.

Marleena kirjoitti...

Hei Matleena!
Tykkään itsekin portaikon astelmasta!
Villatakkiin on mennyt kohta kilo lankaa. Onhan se käänneltävä, mutta onnistuu kyllä hyvin sylissä. Nyt alan jo olla kainaloissa asti! :))