keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Meemi

Tämän löysin Matleenan blogista.

Ota lähin kirja, käännä sivu 21, etsi rivi 4. Kirjoita ylös, mitä siinä lukee: Suomi-Englanti sanakirja: ammattimai//nen professional; (liik) commercial;~valmistus manufacture on commercial scale -sesti professionally; as a trade.
Sanakirja on tässä lähellä, kun on Lontoon kielinen kirje tekeillä Amerikan puolelle.

Ojenna vasen käsi mahdollisimman pitkälle. Mitä kosketat ensimmäisenä: Kopiopaperipakettia, ostin sen tänään.

Mitä viimeksi katsoit TV:stä: Uutisia

Arvaa katsomatta mitä kello on. Arvaan 21.15

Katso nyt kelloa, paljonko se oikasti on: Onkin jo 21,31, vähän meni pieleen.

Mitä kuulet tietokonetta lukuunottamatta? Jääkiekko-ottelun selostusta alakerran telkasta- mies katselee.

Milloin viimeksi kävit ulkona? Mitä teit? Noin tunti sitten. Vein ruusuja kellariin.

Mitä nettisivuja katsoit ennen kuin tulit tälle sivulle? Luin Matleena blogia.

Näitkö viime yönä unta? Näin, yleensä muistan unistani vain pätkiä. Viime yön unessa litistyneen peukaloni kynsi irtosi!

Milloin viimeksi nauroit? Noin kymmenen minuuttia sitten. Söimme mieheni kanssa viime joululta jääneitä vihreitä kuulia. Ne olivat niin makeita, että leukaperiin sattui. Mieheni kysyi: onko suolaista? Kysymys johtui siitä, että kerran annoin lapsenlapselle kirpeitä omenan lohkoja ja hän väitti ettei voinut syödä niitä, kun ne olivat niin suolaisia!

Oletko nähnyt mitään omituista viime aikoina? En, en edes tonttuja, vaikka kohta on joulu.

Minkä elokuvan katsoit viimeksi? Telkasta Unelmien Manhattan tänä syksynä, elokuvateatterissa muutama vuosi sitten Suklaapuodin. Hei, jokun James Bondin aika vasta telkkarista.

Jos sinusta tulisi yön yli monimiljonääri, mitä ostaisit ensimmäisenä? No, ei tuu oikein mitään äkkiä mieleen. Kannattaiskohan vähän sijoittaa ???

Pidätkö tanssimisesta? Joo, tanssiminen on vain ollut jonkin aikaa tauolla. Pitäis taas innostua!

Voisitko koskaan harkita ulkomailla asumista? Ainahan sitä harkita vois, ehkä alkutalven aikana. Mutta nyt tuntuu, ettei ainakaan puolta vuotta kauemmin!?!

Mitä on sen huoneen seinillä jossa nyt olet? Neljä taulua, kaksi peiliä, yksi valokuva, lapsista pieninä Särkänniemessä saksilla leikatut profiilikuvat. Oven päällä kaksi 80- ja kaksi SF- tarraa (lasten autokoulu-muistoja).

Mitä olet tänään syönyt? Aamupalalla neljänviljan puuroa mustikoiden kera, jauhelihapihviä ja vihanneksia, kahvit parin kakkupalan kanssa, suklaata, vähän jäätelöä ja sen vihreän kuulan!

Koska olet viineksi halannut äitiäsi? Halasin äitiäni viimeisen kerran 2.3.2007 ennen ja jälkeen hänen siirtyessään taivaan enkeleiden luo. Äitini oli vähää vaille 95 vuotta, ja olen kiitollinen, että sain olla hänen vierellään juuri silloin.

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kiva oli lukea juttujasi! Viimeistä vastaustasi lukiessa kyyneleet kihosivat silmiini.

Marleena kirjoitti...

Kiva oli lukea sinunkin meemisi.Itsellänikin oli kovin haikeaa, kun viimeistä kysymystä ajattelin, mutta kuitenkin kiitollisuus nousi päälimmäiseksi. Kiitollisuus siitä,että olin silloin vierellä ja sain halata.