torstai 25. kesäkuuta 2009

Ihanan lämmintä

Kokeile jotain uutta.
Riittää kun muistat,
että amatöörit rakensivat Arkin
ja ammattilaiset Titanicin.

Tänään on ollut tosi kuuma päivä, parhaimmillaan plussaa 27,4 astetta. Ihanan helteistä, olen varmaan aito kesätyttö, kun niin nautin näistä päivistä.
Koko päivä on kulunut ulkona. Lähdin pihalle ennen kymmentä, leikkasin nurmikon ensin, sitten raivaustöihin kompostin ja leikkimökin viereisen "varastokasan" kanssa. Siinäpä vierähtikin iltaan puoli seitsemään. Tosin kävin välillä syömässä.
Ihanan auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta touhusin hikipäässä, onneksi "työpisteeni" oli varjoisassa varaston katveessa.
Illaksi sain sitten vieraaksi ihanaiset muruseni.

Tämä isoin lapsukainen piti lahjoa pois mummilasta. Aika hönttiä, kun lapsi ois halunnut väkisin jäädä mummin seuraksi, niin piti lahjomalla saada lähtemään kotiinsa. No, oli siihen syykin, aamulla aikaisin mummilaan piti tulla siivooja, joten pienen miehen ois pitänyt nousta kesken uniensa. Aarreauto kainalossa sitten kotiin.

Eilen kävin ostamassa langat virkattavaan kesäpuseroon.

Tästä alkoi virkkauskokeilu. Tämän verran sain aikaiseksi eka iltana.

Ja tiskirätit...


...nämä ja kaksi muuta, sininen ja turkoosi lisäksi, tuli tehtyä juhannuksen aikana reissullamme Matleenan luona. Sininen ja turkoosi rätti jäivät matkallamme erään nuorenparin keittiön somistukseksi ja toki töihinkin sinne, toivottavasti ;-D

Ei kommentteja: