tiistai 1. kesäkuuta 2010

Viikonloppureissulla

Hymy saa sinut näyttämään
paljon paremmalta
ja vieläpä ilman kustannuksia!

Ihanainen omenapuu kukkii!
Käväisin viikonloppuna riiuureissulla Oulun seudulla. Mies oli siellä ja pyysi piipahtamaan.
Ensin oli tarkoitus, että jatkan siitä matkaa Isolle Kirkolle asti, mutta se matka siirtyi vähän tuonnemmaksi.
Olimme ensin toisen tuttavaperheen vieraina ja maanantaiaamuna minut vietiin Matleenan luo päiväksi, sieltä mies sitten vei minut illalla junalle.

Tässä tuo sama omenapuu komeassa kukinnossaan Oulun keskustassa. Matleenan kanssa käytiin vähän shoppailemassa.

Piipahdimme uudessa Lumoava Lanka-kaupassa, josta Matleena osti lankaa.
Kangastakin hänen mukaansa tarttui reissulta. Itse ostin vain mustikkaleivokset päiväkahville. No, Prismasta sitten kyllä lähti mukaan yksi lankakerä ja pari servettipakettia. Junalla kun olin liikkeellä en viitsinyt hamuta lisää kannettavaa!

Matleenan terassilla tehtiin tietenkin käsitöitä. Nämä kuvat on kamera itselaukaissut!

Tarkkana pitää olla! Minulla on menossa junamatkalla aloitettu ylipolvensukka ja Matleena aloittelee tiskirätin tekoa. Sukkalankana minulla on Nallen Kukkakedon Orvokki ja luonnonvalkoinen AloeVera. Höh, luulin Orvokkia Lakaksi ihmetellen lilan sävyjä langassa. Niinhän siinä käy, kun tohkeissaan nappaa lankoja kaupan hyllystä lukematta vyötteitä.

Kyllähän meillä hauskaa oli, kun olin saada Matleenan kameran sekaisin opetellessamme sen itselaukaisua. Sitten kikatimme kuin pahaiset kakarat, kun odotimme ottaako kamera kuvaa vai ei! No, ottihan se.

Kotimatkalla junassa. En oikein tiedä, tuliko valittua oikea väri Orvokin kaveriksi, kun vähän pliisulta näyttää. Mutta saa nyt kelvata, jos en kehtaa kenellekään antaa, pidän ensi talvena itse.

Lähellä puolta yötä junan ikkunasta kuvasin laskevaa aurinkoa, joka vielä piipahtaa piilossa hetken aikaa keskiyöllä.
Kotoinen veeärrämme oli taas myöhässä, kuten aika paljon tämän kevään aikana, nyt 50 minuuttia. Miehen siskontytär oli tyttärensä kanssa meillä yökylässä, vaikka itse emme olleetkaan kotona, joten minulla oli mieluiset vastaanottajat juna-asemalla.

6 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Voi, teillä on ollut taas mukavaa. Tuo lankakauppa on minulta vielä käymättä.

Kylläpä sait upean kuva kesäyönauringosta junanikkunasta napattua!

Anonyymi kirjoitti...

Omenapuut kukkivat hienosti kaikkialla. Ja naiset ovat ahkeria pohjoisessa ....

Marjut kirjoitti...

Aika hieno omenapuu ja keskellä kaupunkia:)

Maila kirjoitti...

Kyllä täälki ootetaan innolla et ehittäis käydä Oulun uudessa lankakaupassa. Mut eiköhän sitä syksymmällä ehi kun alkaa taas kunnon neulontabuumi kesän kiireiden jälkeen. Kiva kun näkee edes kuvia liikkeestä.

Matleena kirjoitti...

Oli meillä tosiaan hauskaa noissa kuvauspuuhissa! ;D Ja hauskuus jatkui minulla yksiksenikin, kun testailin mökillä, vieläkö muistan itselaukaisun! ;DD Mukavaa meillä oli kyllä muutenkin, kiva kun piipahdit. ♥ (Laitanpa muuten sinulle ♥:stä s-postia.)

Tess kirjoitti...

Tuossa lankakaupassa pitänee käydä, kun seuraavan kerran menen Ouluun. Näyttää kuvien perusteella ehkä liiankin houkuttelevalta :D

Kauniin kuvan olet onnistunut ottamaan junan ikkunasta.