torstai 29. tammikuuta 2009

Käsitöitä

Vähät siitä kuinka pitkälle väärää tietä olet kulkenut,
käänny takaisin.
-turkkilainen sananlasku-
Harmaasta NalleColorista tekeillä oleva neule meni uusiksi. Teen siitä ainaoikea-neuleen.
Alkoi näyttää liian leveältä, joten pyöröpuikko pois ja mittaukseen.
No, purkaahan se piti, liikaa leveyttä oli noin kymmenen senttiä. Uusi aloitus kerän toisesta päästä ja sitten leveämpi purkuun. Puikko on vähän kiharainen, vanha kun on, joten on sillä tylsempi kutoa kuin uudella Addi-puikolla. Pitää varmaan pikkuhiljaa uusia puikkokokoelmaa!
Nyt leveys on sopiva.


Tämä syksyllä aloitettu neule on kans kesken, pitäis tehdä kaula-aukkokavennukset, mutta ohje on hukassa. Olen vissiin pistänyt käsityökerholehden hyvään talteen. Eihän tuo kavennus tietenkään vaikea ole, ja teen kuitenkin erilaisen kuin ohjeessa, joten sovelletaan taas. Eiköhän tämäkin valmistu!

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Minun piti heti juoksasta katsomaan, että onko minulla juuri se sinun käsityölehti, jossa on tuo kaipaamasi ohje, mutta ei ollut. ;) Kainuun kukkalapasia vartenhan minä sen sinulta sain, mutta en ole vielä "ehtinyt" niitä tikutella. Ne kun tulee itselle, niin ei ole niin kiire! ;D Jos muuten tarviit itse sitä lehteä, niin minä voin lähettää sen, otan vain itselle kopion siitä ohjeesta.

Meillä on paistanut tänään aurinko! ;) Vähän on kyllä ollut pilviäkin, mutta vain sellaisia hattaroita, jotka eivät ole pimentäneet. Ihanaa!

Marleena kirjoitti...

Hei Matleena!
Kyllä se lehti on täällä kotona jossain piilossa. En tarvi sitä lapaslehteä, se saa olla lainassa niin kauan kuin tarvit.

Meillä ei tänään paistanut aurinko, oli semmoinen -4 asteen pakkanen päivällä. Oli ihan mukava ilma kävellä kaupungilta kotiin!