keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Villatakki on nyt valmis

Koneeni on temppuillut oikein tosissaan.
Olen päässyt lukemaan blogeja, mutta kirjoitustiloihin en ole päässyt. Kun on ajatuksena tehdä uutta tekstiä tai klikata kommentoimaan, kone ilmoittaa tylysti: Sivua ei voi näyttää.
Alkoi jo ottaa päähän, ja kas yllättäen sivu aukes! Jippii!
Oli nimittäin kova halu saada kirjattua valmistunut tyttären pitkä villatakki.
Sain sen eilen 20.1.2009 valmiiksi.Omasta mielestäni takki onnistui yli odotusten kun se tuli tehtyä aika pitkälti "omasta päästä". Hihatkin istuvat oikein hyvin, niistä olen oikeastaan kaikkein ylpein.


Nappivalinta ei onnistunut nappiin! Ylin kauluksen nappi on sopivan kokoinen, mutta nämä muut napit saisivat olla tämän ison ja kaulusnapin välistä. Nappien piti olla mustat ja pyöreät. Alunperin tytär halusi takinkin mustana, mutta onneksi päätyi tähän harmaaseen, mustaa olisi ollut näin pimeänä aikana tylsempi kutoa (=neuloa). Tätä Alfan harmaata oli tosi kiva tikutella. Mutta nappeihin vielä, ne menevät vaihtoon kunhan sopivammat löytyvät.

Ostinpahan ihan extempore kumisaappaat keskellä talvea! Postiin mennessäni poikkesin Marimekon liikkeessä. Siinäpä lähellä oviaukkoa seistä törötti makean näköisiä kumppareita. Pakkohan se oli tarttua tilaisuuteen, tarjouksessa olevat saappaat maksoivat 20€, joihin tuli vielä lisäalennus -20%. Hinnaksi jäi 16€. Ne halusivat välttämättä minulle! Yritin laittaa tähän kuvaa uusista saappaistani, mutta koneen temppuilut näyttävät jatkuvan, kun en onnistunut monesta yrityksestä huolimatta. Kokeilenpa huomenna uudelleen! ;D

1 kommentti:

Matleena kirjoitti...

Vau, kun on upea! On siinä saanut puikkoja pyöritellä. ;)

Kiva, kun kone taas toimii. Toivottavasti on lomaillut jo tarpeeksi, ettei enää oikuttele. ;D