sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Isänpäivän iltana 9.11.2008

Isänpäivän iltapäivä hurahti riemukkaissa merkeissä, kun kolme ihanaa pojanpoikaa pelmahti paikalle pappaa tervehtimään. Vaari oli jo käyty onnittelemassa. Pienimmäinen, vajaa kolme kuukautta, herättyään jokelteli tyytyväisenä. Aapo, kohta neljä vuotta, auttoi innokkaana pappaa pakettien aukaisussa. Papalle oli ostettu Mikki-kalsarit ja tonttu-lakua ja Aapo oli itse tehnyt trumpetin ja kortin.

Tässä lahjat katsastetaan tarkasti. Elias tarkastaa kalsarit.

Mummi teki aamupäivällä täytekakun. Ohje Pirkan Mitä tänään syötäisiin- lehdestä. Ohjeessa täytteeseen oli laitetettu mangoa, jota minulla ei ollut, korvasin sen mansikoilla. Täytekakku oli helppo tehdä ja hyvää!malja papalle


Hyvää oli

Pikkuinen juttutuulella


Kaiken tämän ilon ja riemun taustalla oli ikävää. Olimme isänpäivän aattona saattelemassa Taivaankotiin hyvien ystäviemme 19 vuotiasta esikoista, joka menehtyi järjettömässä kolarissa.

Suunnattomassa surussa toivon enkeleitä ystävillemme ja enkeleiden noutamalla nuorelle tuonpuoleiseen.Sitten vielä arkista asiaa: ensimmäinen lapanen on valmiina odottamassa pariaan.

Huomenna lähden taas Ouluun ja sieltä sitten Matleena-ystäväni kanssa torstaina kohti Tamperetta ja käsityömessuja. Messuille menen nyt ensimmäistä kertaa. Innolla odottelen:-)

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Niin se on taas isä juhlittu ja teillä oikein kakun kans. Onkin herkkulisen ja mehevän näköinen kakku! Lurps!

Joko näytit pojille kalenteriauton?

Marleena kirjoitti...

Oisin näyttänyt, mutta pappa kielsi! Pitää vissiin ootella joulukuulle. Höh!

Eija kirjoitti...

Kivan näköinen kakku, kerrokset ovatkin pystypäin, varmaan herkkua!
Todella ikäviä nuo onnettomuudet.

Marleena kirjoitti...

Eija hei!
Sen suuren surun tuntee tuolla sydämen pohjassa, kun onnettomuus
tapahtuu lähipiirissä.

Kakku tehdään kuin kääretorttu.