tiistai 25. marraskuuta 2008

RUUSU ja jotain valmista

Sain tämän ihanan ruusun Matleenalta. Kiitos, kiitos! Tää on ihan eka tällainen tunnustus. Ja hei, osasin siirtää tään ruusun tänne! Ei ole mennyt oppi hukkaan.

Olen saanut jo jotain käsitöitä valmiiksi, vaikka nyt on ollut vähän vilkasta vierasaikaa! On käynyt yövieraita ja päivävieraita ja itse olen piipahtanut nimppareilla ja kynttiläkutsuilla. Ja lapsenlapsi oli kolme yötä yökylässä, silloin ei paljoa tikuteltu omia juttuja.

Ei pääse mummi enää tästä uimaan!

Joulusukat ovat valmiit paketoitavaksi. Miehellekin menee punaiset sukat, mikä ettei, joulusukathan on punaiset!
Tyttären vaaleanpunainen pörröhuivi tuli tänään valmiiksi. Lapaset jo muutama päivä sitten.

Huivi näyttää kuvassa paljon räikeämmältä kuin oikeasti on. Hapsulanka muuttaa salamassa väriään. Sävyltään ne ovat just samanlaiset ja sopivat hyvin yhteen.Saimme näin ihanan keijuenkelin Päiviltä, kun hän tuli yökylään.


2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ahkerastihan sinä olet tikutellut, kun on sukkien lisäksi valmistunut huivi ja lapasetkin. Ja kylläpä on ihana enkeli ja kaunis orkidea. Montakohan kukkaa lienee. :)
Opetuksesta sen verran, etten täysin onnistunut, kun Matleenaa klikkaamalla ei pääse Lankapirttiin. Otetaan uusiksi joskus. ;D

Marleena kirjoitti...

Matleena hei!
Orkideassa on vain kolme kukkaa ja yksi vielä nupulla, mutta nätti on!

Luulen, ettei opetuksessa oo ollut vikaa, teen kai vain jotain väärin. Kokeilen vielä, josko hoksaisin itse missä vika ;)