sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Yökylässä Matleenan luona

Olin torstaista perjantaihin Matleenan luona. Menin junalla ja ajattelin olla ahkera. Mukana oli lapaskudin ja villatakin tekelekin, jota sainkin kudottua jonkin verran. Junan hyrskyttäessä silmät painuivat väkisinkin kiinni, joten otin pienet päikkärit.
Matleena oli miehensä kanssa asemalla vastassa. Miehenikin tuli Lankapirttiin, oltuaan jo muutaman päivän paikkakunnalla toisaalla. Syötiin hyvin, oli maukasta hirvipataa ja jälkkärinä ihanaa vaniljahyytelöä.

Olipas hyvää

Illalla saunottiin, seurusteltiin ja illan päätteeksi nautittiin iltateetä. Ja tottakai me tytöt tikuteltiin lapasia, minä vähän sitä villatakkiakin.

Perjantaina aamupäivällä sain sitten kädestä pitäen bloggailu vinkkejä! Kiitos niistä, en ole vielä ehtinyt niitä käytännössä testaamaan, mutta jotain jo tämän illan aikana kokeilen. Sitten me naiset lähdettiin shoppailureissulle. Ostin miehelle isänpäivälahjaksi kahvinkeittimen ja pienille pojille mummilaan joulukalenterin. Kaikenlaista muutakin tarttui mukaan; puhdistusaineita, joulukortteja, kynttilöitä, pienet joulutontut ja sen semmoista.
Reissulta palattuamme oli vuorossa ruuan laitto ja tietenkin syönti ja teatterireissulle tälläytyminen. Joka välissä sitten lapasia työstettiin.Lähtöä odotellessa, ehdittiin vielä muutama puikollinen...Kahvinkeitin jo kotona

Kalenteriauto vielä muovikääreessään odottelee joulukuun alkua.


Tonttu pääsi jo takan reunukselle. Tämä minun tonttuni taitaa olla mietiskelijä, kun taas Matleenan tonttu lauleskeli.

1 kommentti:

Matleena kirjoitti...

Voi tuntui melkein kuin olisit taas täällä!